Prof. Ir. Damstra Laboratorium

Het Prof. Ir. Damstra Laboratorium of Damstra Lab is een onafhankelijk test laboratorium gespecialiseerd in het testen van elektrische schakel- en verdeel systemen en elektrische componenten. 

Damstra Lab voldoet aan de ISO/IEC17025 en wordt door nationale en internationale instanties zoals de IECEE erkend. Damstra Lab werkt als test laboratorium nauw samen met Dekra Certifications en Intertek. 

Zowel voor laagspannings- als middenspanningsbeproevingen zijn faciliteiten beschikbaar. Voor kortsluit- en schakelbeproevingen is onder anderen een 500 MVA kortsluitgenerator beschikbaar of worden kortsluittransformatoren toegepast. Diëlektrische beproevingen, het meten van temperatuurverhoging, klimaat beproevingen, mechanische beproevingen etc. completeren de vele mogelijkheden. 

De kerncompetentie van Damstra Lab is het vertalen van nationale en internationale normen en productstandaards en door de klant gespecificeerde vraagstellingen in betrouwbare, nauwkeurige en efficiënte opstellingen en testen.

De klanten van Damstra Lab waarderen de technische kennis en creativiteit van de test engineers die efficiënt en effectief testen mogelijk maakt. 

Damstra Lab is zich bewust van het belang van testen voor het succes van haar klanten en streeft daarom naar: 

  • Korte aanvraagtijden zodat engineering teams niet hoeven te wachten
  • Flexibiliteit zodat eventuele wijzigingen in een project kunnen worden opgevangen
  • Betrouwbaarheid en vertrouwelijk behandelen van de informatie van de klant
  • Snel en duidelijk rapporteren van de resultaten, zodat de klant verder kan 

Contact me

Loading

Contact

Prof. Ir. Damstra Laboratory

Visiting address
Europalaan 210
7559 SC Hengelo

Mailing address
Postbus 23
7550 AA Hengelo

Chamber of Commerce number
08113175 0000

Certification

DekraIntertek